Милан постигна изключително ценна победа при гостуването си на Динамо

...
Милан постигна изключително ценна победа при гостуването си на Динамо
Коментари Харесай

Пиоли: Остава ни още една крачка

Милан реализира извънредно скъпа победа при гостуването си на Динамо (Загреб) в Шампионската лига. Италианският гранд завоюва с 4:0 на “Максимир ” и се нуждае единствено от точка в семейството на Република България Залцбург, с цел да прескочи груповата фаза. Наставникът на отбора Стефано Пиоли обаче акцентира, че е рано за сметки. 

“Дали това е бил най-хубавият ни мач в Шампионската лига? Имахме мъчно начало, само че с напредването на времето ставахме все по-опасни и създадохме много положения. Важното е обаче да създадем още една крачка и ще се постараем да зарадваме почитателите ни. Знаехме, че няма да е елементарно и не можем да си позволим да подценим противника. Искаме да продължим напред в шампионата, което не можахме да реализираме през предишния сезон ”, съобщи Пиоли. 

“Сега мислим единствено за мача с Торино. В Серия “А ” сме в добър интервал, само че ни чака тим, който предходния път ни сътвори доста проблеми. Не би трябвало още да мислим за Република България Залцбург, а още по-малко за това, че и тъждество ще ни бъде задоволително, с цел да се класираме на осминафиналите ”, предизвести треньорът на “росонерите ”.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР