Милан посреща Наполи на Сан Сиро в първи мач от

...
Милан посреща Наполи на Сан Сиро в първи мач от
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Милан - Наполи, стартовите 11

Милан посреща Наполи на " Сан Сиро в първи мач от четвъртфиналния сблъсък от Шампионската лига посред им. Срещата е с начален час 22:00 и може да я следите минута по минута на Gong.bg, където ще ви създадем съпричастни към италианския конфликт в " шампионата на богатите ".

Милан е в неуверена форма, като има единствено една победа в последните си шест мача във всички шампионати. " Росонерите " победиха преди 10 дни против Наполи като посетител с 4:0, като ще се надяват това да е подтик и за днескашния дуел. Милан в профил Тотнъм на осминафиналите в Шампионската лига с общ резултат 1:0.

Наполи се бори на два фронта, като отборът на Лучано Спалети е първи в Серия А и е доста покрай купата във вътрешното състезание. Отборът е в серия от осем следващи победи като посетител във всички надпревари, допускайки едвам едно попадение. Наполи е считан за прикрит любимец да играе край на тазгодишното издание на Шампионската лига.

Стартови сформира:

Милан:  16. Майк Менян, 2. Давиде Калабрия, 24. Симон Кяер, 23. Фикайо Томори, 19. Тео Ернандес, 4. Исмаел Бенасер, 8. Сандро Тонали, 10. Брахим Диас, 33. Раде Крунич, 17. Рафаел Леао, 9. Оливие Жиру

Треньор:  Стефано Пиоли

11 leoni
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР