Милан победи с 1:0 Сампдория на Сан Сиро в мач

...
Милан победи с 1:0 Сампдория на Сан Сиро в мач
Коментари Харесай

Безкомпромисен "Милан" взе своето срещу "Сампдория"

" Милан " победи с 1:0 " Сампдория " на " Сан Сиро " в мач от 25-ия кръг на Серия " А ". " Росонерите " преобладаваха от първата до последната минута и 1:0 беше най-малкото, с което гостите се измъкнаха. Домакините започнаха стремително дуела, като пропуск направи Бонавентура, а в 6-та минута основният арбитър Даниеле Довери отсъди дузпа за " Милан " след умишлена игра с ръка в наказателното поле на Муру. Зад топката застана Рикардо Родригес, само че пропусна. " Росонерите " обаче продължиха да нападат и в 14-та минута Бонавентура приключи превъзходна офанзива на " Милан " с гол. До края на полувремето играчите на Гатузо можеха да удвоят преднината си, само че Чалханоглу пропусна, а гол на Бонучи беше анулиран поради засада.

През втората част " Милан " понижи оборотите и като че ли чакаше последния съдийски сигнал без да разрешава обаче каквито и да е рискове пред вратата на Донарума. Чалханоглу въпреки всичко удари греда в 52-та минута. В края на мача " росонерите " подвигнаха съществено темпото, само че с пропуски се отличиха Сусо, Чалханоглу и Калабрия. В 90-та минута пък при първата си действителна опция, гостите можеха да изравнят, само че Капрари стреля неопределено.

Така в последна сметка " Милан " победи с 1:0 и продължи възхода си под ръковдството на Дженаро Гатузо. " Росонерите " са с 41 точки на седмото място. Със същия брой точки е и отборът на " Сампдория ", който заема шестата позиция. И двата тима са на 7 точки от заветното 4-то място, даващо право на присъединяване в Шампионска лига.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР