Милан победи Болоня с 2:1 като гост в мач от

...
Милан победи Болоня с 2:1 като гост в мач от
Коментари Харесай

Милан се върна към победите

Милан победи Болоня с 2:1 като посетител в мач от 20-ия кръг на Серия А. Точни за „ росонерите “ бяха Анте Ребич и Франк Кесие, който се разписа от дузпа. Златан Ибрахимович пък пропусна да запише името си измежду голмайсторите в този мач, изпускайки дузпа. За Болоня прецизен бе Андреа Поли.

Милан продължава да е водач в класирането в Италия с 46 точки. Болоня е 13-и с 20.

Гостите поведоха в резултата в 26-ата минута. Златан не съумя да се разпише от дузпа, откакто Скорупски мазета удара му, само че при добавката Анте Ребич бе прецизен, с цел да даде задатък на гранда от Милано.

Десет минути след началото на второто полувреме Милан получи втора дузпа след игра с ръка на състезател на Болоня в наказателното поле. Този път зад топакат застана Франк Кесие, който повиши задатъка на „ росонерите “ на 2:0.

Девет минути преди края на постоянното време Болоня върна един гол. Андреас Олсен върна към Андреа Поли, който прати топката зад тила на Джанлуиджи Донарума. До края на срещата обаче домакините не съумяха да сътворят нещо по-опасно и да вземат най-малко точка от лидера в класирането.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР