Милан планира да привлече петима нови играчи през лятото. Според

...
Милан планира да привлече петима нови играчи през лятото. Според
Коментари Харесай

Милан иска да привлече петима нови през лятото

Милан възнамерява да притегли петима нови играчи през лятото. Според „ Кориере дело Спорт “, главният приоритет на „ росонерите “ е намирането на заместител на Хакан Чалханоглу, откакто турският национал мина като свободен сътрудник в Интер.

За момента една от главните цели на Милан е хърватския национал Никола Влашич, само че за момента италианският клуб не е постигнал съглашение с ЦСКА Москва. Според медията, „ росонерите “ сега търсят различни разновидности на Франк Кесие, Алексис Салемакерс и Давиде Калабрия. Смята се, че Милан се е насочил към халфа на Олимпик Марсилия Бубакар Камара и този на Челси Тимуе Бакайоко.

Италианският гранд сега се пробва да притегли и Диого Далот, който игра като преотстъпен на „ Сан Сиро “ от Манчестър Юнайтед през предишния сезон. Но за момента „ алените дяволи “ не желаят да го продадат.

За момента Милан притегли вратаря Майк Майнян, бранителя Фоде Бало-Турее и нападателя Оливие Жиру, а в това време реализира съглашение с Реал Мадрид за нов двугодишен наем на Брахим Диас, който ще коства на „ росонерите “ три милиона евро. Италианският клуб съумя да притегли за непрекъснато и Сандро Тонали и Фикайо Томори.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР