Милан няма да играе в Шампионската лига през следващия сезон.

...
Милан няма да играе в Шампионската лига през следващия сезон.
Коментари Харесай

"Милан" остава без Шампионска лига и догодина, "Интер" се измъкна в края

Милан " няма да играе в Шампионската лига през идващия сезон. В последния кръг " росонерите " завоюваха с 3:2 с гостуването си на " Спал ", само че се нуждаеха от неточност на някой всред " Аталанта " и " Интер ", които не позволиха изненада.

" Аталанта " се оправи с 3:1 със " Сасуоло " и за пръв път в историята си ще взе участие в Шампионската лига. От своя страна, " Интер " преодоля мъчно с 2:1 " Емполи ". В воин за " нерадзурите " се трансформира вратарят Самир Ханданович, който направи страхотни намеси в края на мача.

" Интер " беше повел с гол на Балде Кейта при започване на второто полувреме, по-късно Мауро Икарди пропусна дузпа. " Емполи " изравни в 76-ата с гол на Хамед Траоре, което работеше в интерес на " Милан ", само че пет минути по-късно Раджа Наинголан върна преднината на " Интер ".

След последния кръг " Аталанта " и " Интер " събраха по 69 точки и заеха надлежно трета и четвърта позиция, които дават право на присъединяване. Шампион за осма поредна година стана " Ювентус ", а " Наполи " е втори.

" Милан " остана на една точка от фантазията. " Росонерите " приключиха пети с 68 точки и още веднъж ще играят във втория по мощ шампионат Лига Европа. За последно " Милан " беше част от Шампионската лига през сезон 2013-14.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР