Милан и Ювентус играят при резултат 0:0 в дербито на

...
Милан и Ювентус играят при резултат 0:0 в дербито на
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Милан - Ювентус 0:0 на почивката, Златан излезе контузен

Милан и Ювентус играят при резултат 0:0 в дербито на 23-ия кръг на италианската Серия А. „ Росонерите” влизат в срещата като втори във краткотрайното класиране, само че изгубиха последния си мач с 1:2 от Специя вкъщи. „ Бианконерите” стабилизираха изявите си напоследък и се изкачиха до петото място, като изостават със седем точки от днешния си съперник.

Срещата стартира доста динамично, като Ювентус нападна от първия съдийски сигнал, само че стигна единствено до корнер след едвам 20 секунди игра. В 4-ата минута Калабрия нахлу в наказателното поле на Юве и се видя прикосновение, само че основният арбитър Марко Ди Бело даде ясно да се разбере, че "росонерите " няма защо да претендират.

В идващите минути играта бе най-вече в центъра преди Леао да направи прекрасен пробив и да опита да прати топката в мрежата зад Шчесни, само че полският пазач бе на висота. Три минути по-късно Дибала също опитва изстрел към вратата на Менян, само че не бе задоволително прецизен.

Малко преди да измине половин час игра суперзвездата на Милан Златан Ибрахимович бе сменен наложително от Оливие Жиру. В идната офанзива Романьоли спря откъсналия се Мората с шпагат в последния миг, само че след това се оказа, че испанецът е бил в състояние на засада. Десетина минути преди почивката "бианконерите " попаднаха под канонада от удари на гранда от Милано, като шанса си поредно изпробваха Жиру от фал, Тео Ернандес и Сандро Тонали.

LIVE Милан - Ювентус 0:0

Милан(4-2-3-1): Майк Менян, Давиде Калабрия, Пиер Калулу, Алесио Романьоли, Тео Ернандес, Сандро Тонали, Раде Крунич, Жуниор Месиас(ж.к.), Браим Диас, Рафаел Леао(ж.к.), Златан Ибрахимович(28`- Оливие Жиру)

Старши треньор: Стефано Пиоли

The line-up to face the Bianconeri
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР