Милан и Лацио не успяха да се победят в една

...
Милан и Лацио не успяха да се победят в една
Коментари Харесай

Гол в края лиши "Милан" от победата и зарадва "Лацио"

" Милан " и " Лацио " не съумяха да се победят в една от най-очакваните мачове от 13-ия кръг на Серия " А ". " Росонерите " обаче може да съжаляват за пропуснатия късмет, защото голът на римските домакини падна в самия завършек на мача.

Едната точка в актива и на двата отбора не трансформира нищо в класирането. " Лацио " остава на четвърто място с 23 точки, а " Милан " е пети с една по-малко.

Двата тима подходиха внимателно към мача, само че бързо головите положения пред двете порти заваляха. Пароло и Бадел направиха пропуски за " Лацио ".

В 28-ата минута топката въпреки всичко влезе във вратата на гостите. Милинкович-Савич приключи офанзивата, само че попадението не беше зачетено след гледане на видеоповторение поради засада.

Снимка: Getty Images

До края на полувремето Имобиле имаше опция да открие, само че Донарума сподели добър инстикт.

Втората част стартира с нов напън на " Лацио ". Пароло имаше искания за дузпа първоначално, само че съдията по този начин и не ги почете.

И въпреки всичко гостите първи се добраха до попадение. В 78-ата минута Кесие шутира от границата на наказателното поле, топката рикошира в ръката на Уолъс и влетя в мрежата за 1:0 в интерес на " Милан ".

Снимка: Getty Images

Точно когато почитателите на " росонерите " предвкусваха трите точки и по-горната позиция в класирането, от " Лацио " нанесоха своя удар. В 4-ата минута на продължението Корея с удар по земя от границата на наказателното поле изравни, а последния съдийски сигнал прозвуча при 1:1.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР