Милан и Интер излизат довечера в 1/4-финален сблъсък за Купата

...
Милан и Интер излизат довечера в 1/4-финален сблъсък за Купата
Коментари Харесай

Премерване на силите на Меаца“

Милан и Интер излизат тази вечер в 1/4-финален конфликт за Купата на Италия. Победителят ще се изправи в два мача против траялия от Ювентус и СПАЛ в спор за място на финала.

Милан не е виждал трофей от 5 години (Суперкупата през 2016-а), до момента в който Интер над двойно повече (Купата на Италия през 2011-а), написа " Тема: Спорт ".

Довечера Антонио Конте и Стефано Пиоли ще подхващат ротация - това е отвън подозрение. Но Дерби каузи Мадонина не е мач, който може да бъде отписан. Особено на фона на краткотрайното класиране, където " росонерите " имат задатък от 2 т. пред " нерадзурите ". Да не забравяме, че днешният конфликт за купата се явява въведения и самобитно измерване на силите преди турнирния двубой на 21 февруари. И резултатът няма по какъв начин да не се отрази в психически проект.
 Лацио изпреварва Ливърпул за аржентински защитник
Лацио изпреварва Ливърпул за аржентински защитник

Матео Мусакио поема към " Олимпико "

Милан загуби ореола си на непобеден след две скорошни провали, освен това на " Меаца " - 1:3 от Ювентус и 0:3 против Аталанта. Интер пък за следващ път не устоя под напрежението за наложителен триумф, като се случи в Удине (0:0). Раните от бергамци и фриулани не са зараснали, само че на хоризонта е мач, който може да разклати противника.
 Златан Ибрахимович: Липсват ни играчи, заменят ги такива без опит и стават неточности
Ибрахимович: Липсват ни играчи, заменят ги такива без опит и стават неточности

" Нещата доста се объркаха

От решенията на треньорските щабове значително ще зависи освен кой ще ликува тази вечер, а и акцията по детронирането на хегемона Ювентус. Без подозрение Конте няма да изневери на обичаната си скица 3-5-2. Със сигурност на вратата ще е капитанът Ханданович, до момента в който травмата на Д`Aмброзио понижи опциите за ротация в защитното трио. Очаква се титулярите Шкриняр и Де Врай да стартират, а вместо Бастони късмет да получи Коларов. Стрелата Хакими по десния фланг ще получи отмора, като в отсъствието на някогашния футболист на Борусия (Д) тук ще бъде командирован Ашли Йънг, а другият фланг ще бъде поверен на Дармиан.
 Милан с над 50% късмет за купата в Серия
Милан с над 50% късмет за купата в Серия " А "

През сезоните 1950/51, 1960/61 и 1965/66 печели Интер

За Кристиан Ериксен се обрисува една от последните благоприятни условия да направи най-сетне мощен мач за Интер, като към този момент договарянията за трансфер на датския халф удрят на камък. Очаква се да бъде подсилен от Барела и Галярдини, до момента в който Брозович ще остане на пейката. В офанзивата Конте ще опитва с леки нападатели в лицето на Мартинес и Санчес, в случай че Лукаку наподобява много отпаднал.

Стефано Пиоли може да обезпечи дебют на последното ново попълнение Фикайо Томори (под наем от Челси), който бе на пейката против Аталанта. Бившият юношески национал на Англия ще е единствената смяна в защитното каре - отдясно Калабрия, отляво Ернандес, а в центъра изтърпелият наказване в шампионата капитан Романьоли. На вратата сигурно ще е Татарушану, тай като Джиджо Донарума бе изпъден за митинг от пейката в 1/8-финала против Торино.
 Фикайо Томори: Изненадах се от позвъняването на Милан
Фикайо Томори: Изненадах се от позвъняването на Милан

" Възможност, която не можех да откажа "

Най-големите съмнения на Пиоли са в халфовата линия. Другото попълнение Мейте (Тоирно) не бе безапелационен против бергамци, по тази причина Кесие и Тонали ще работят пред дефанса, написа още изданието. Салемакерс и Кастийехо се конкурират на дясното крило, до момента в който Ребич е любимец пред Хауге на другото. Зад острието Ибрахимович пък ще стартира Диас. В събота дебютира като запаса и Манджукич, койтои в този момент по-скоро ще остане не пейката. Леао също е алтернатива в предни позиции, само че тогава той или би трябвало да бъде пратен на лявото крило, или Пиоли да смени схемата 4-2-3-1.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР