Милан и Фиорентина играят при резултат 1:0 в двубой от

...
Милан и Фиорентина играят при резултат 1:0 в двубой от
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Милан - Фиорентина 1:0, 15-годишен влезе в игра за росонерите

Милан и Фиорентина играят при резултат 1:0 в дуел от 13-ия кръг на италианската Серия А. Тео Ернандес откри от дузпа.

Шампионът на Италия от 2022 година и миналогодишният финалист в Лига на конференциите дават старт на борбата си в 21:45 часа.

Двубоят може да наблюдавате на Gong.bg минута по минута.

Началните минути не предложиха нищо значително пред двете порти. Впечатление правеше, че „ виолетовите “ държаха топката повече от домакините. Почти доникъде на полувремето липсваха ударите към вратите на Менян и Терачано.

Чак в 23-ата минута Пулишич бе покрай гол. Американецът овладя висока топка и стреля от въздуха, само че за благополучие на Терачано, ударът бе в обсега му и стражът мазета в корнер. След това Сотил опитва вниманието на Менян - никакви проблеми за френския национал.

Последваха по-силни минути за флорентинци. Към края на частта Нико Гонсалес стреля рисково, само че не откри рамката на вратата. 

В самия завършек на частта " росонерите " можеше да кажат своята дума, в случай че Терачано не бе показал страховит инстикт при удар на Томазо Побега с глава.

Продължението донесе стремежи резултат на Милан. Тео Ернандес влезе на скорост в наказателното поле на Фио и бе препънат. Левият защитник самичък се нагърби с осъществяването на отсъдената дузпа и даде задатък на " Дявола ".

Theo won it, Theo scored it!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР