Милан готви троен трансферен удар през лятото. "Росонерите" са решени

...
Милан готви троен трансферен удар през лятото. "Росонерите" са решени
Коментари Харесай

Милан ще купува три звезди

Милан готви троен трансферен удар през лятото. "Росонерите " са решени да подсилят съществено тима и в проектите за селекция влизат Марио Манджукич, Маруан Фелаини и Балде Кейта, настояват информации в италианските медии.

Според "Кориере дело Спорт " Дженаро Гатузо желае в състава му да пристигна Манджукич от Ювентус. Хърватинът отхвърли предложение за трансфер в Китай, тъй че може и да обмисли оферта от страна на миланистите. Очаква се Юве да изиска за него сума от порядъка на 20-25 милиона евро.

В средата на терена Милан счита да се укрепи с Маруан Фелаини от Манчестър Юнайтед, оповестява "Тутоспорт ". Договорът на белгиеца изтича и той може да пристигна на "Сан Сиро " като свободен сътрудник. Проблемът е, че ползата към него е огромен и "росонерите " ще би трябвало да изпреварят конкуренцията и да предложат сериозна оферта.

В полезрението на миланския гранд е и Балде Кейта от Монако, твърди "Гадзета дело Спорт ". Крилото бе набелязан още по време на престоя си в Лацио, а през този сезон продължи с положителните си игри и с екипа на монегаските, като има 8 гола и 11 асистенции на сметката си. От Милан считат да предложат замяна, като за Франция да потегли Андре Силва, а Кейта да поеме в противоположната посока към "Джузепе Меаца ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР