Милан е все по-близо до финализирането на сделката за Доминик

...
Милан е все по-близо до финализирането на сделката за Доминик
Коментари Харесай

Милан е на финалната права в преговорите за Собослай

Милан е все по-близо до завършването на договорката за Доминик Собослай от Република България Залцбург. " Росонерите " започнаха да работят по интервенцията за привличането на унгарския халф през предходната седмица и към този момент имат сериозен прогрес. Според няколко медии на Апенините, договарянията към този момент са в заключителна фаза.

С реализирането на прехвърлянето се е захванал Ралф Рангник, който заема управителен пост в Ред Бул, само че се чака скоро да бъде назначен за старши треньор на Милан. Той е заречен на Собослай основна роля в отбора.

@tuttosport: Milan presented its first offer for Dominik Szoboszlai: 1.5 million euros net per year for five years bonus and the guarantee of having a central role in the Ralf Rangnick team pic.twitter.com/cW793dfE9n
— TeamMilanAC (@TeamMilanAC) July 13, 2020 Откупната уговорка в контракта на Собослай е на стойност 25 млн. евро, само че " росонерите " ще се опитат да го купят за доста по-малка сума. Самият футболист не крие желанието си да облече екипа на италианския гранд. Той е приел офертата за годишна заплата от 1,5 млн. евро.

Унгарецът има 12 гола и 18 асистенции през сезона. От него се интересуват и други клубове, отпред с Наполи и Арсенал.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР