Милан е в сериозна криза и тя сякаш се задълбочава.

...
Милан е в сериозна криза и тя сякаш се задълбочава.
Коментари Харесай

Съставите на Интер и Милан, Шкриняр титуляр, Леао отново на пейката

Милан е в сериозна рецесия и тя като че ли се задълбочава. " Росонерите " нямат победа в последните си шест мача, а четири от тях изгубиха. Преди малко повече от две седмици Интер взе дербито с 3:0 в мача за Суперкупата на Италия. От тогава отборът на Стефано Пиоли загуби от Лацио с 0:4, а по-късно позволи домакинско проваляне от Сасуоло с 2:5.

Симоне Индзаги ще може да разчита на Де Фрай и Барела, които се завръщат след санкции. Милан Шкриняр стартира титуляр, макар че към този момент се знае, че отива в ПСЖ през лятото. Той обаче към този момент не носи капитанската лента. Марсело Брозович е възобновен и е на пейката.

Стефано Пиоли още веднъж е оставил Рафаел Леао на пейката, а Дивок Ориги ще оказва помощ на Оливие Жиру в офанзива. Той е трансформирал схемаха и " росонерите " ще играят във групировка 3-5-2. Матео Габия е част от отбраната, а Жуниор Месиас от халфовата линия. Милан е без контузените Бенасер, Томори, Менян, Ибрахимович и Флоренци.

ИНТЕР - МИЛАН

ИНТЕР: Онана, Шкриняр, Ачерби, Бастони, Дармиан, Димарко, Барела Чалханоолу, Мхитарян, Лаутаро Мартинес, Джеко
МИЛАН: Татарушану, Калулу, Кяер, Габия, Калабрия, Тео Ернандес, Месиас, Тонали, Крунич, Ориги, Жиру

" Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР