Милан е поредният клуб, който ще се включи в битката

...
Милан е поредният клуб, който ще се включи в битката
Коментари Харесай

И Милан се включва в битката за Дибала

Милан е следващият клуб, който ще се включи в борбата за подписа на Пауло Дибала. Аржентинецът е без тим, откакто договорът му с Ювентус изтече и не бе възобновен. Това го прави много апетитна хапка на пазара и по тази причина и ползата към него е голям. Сега и италианският първенец счита да насочи оферта към голаджията, твърди " Калчомеркато ".

" Росонерите " търсят характерен №10 за укрепване на офанзивата си за новия сезон. Сред набелязаните от клуба играчи са Марко Асенсио, Хаким Зиеш и Шарл Де Кетелар. Сега обаче клубът обмисля да се опитва и за Дибала, който може да бъде притеглен без трансферна сума.

28-годишният футболист до неотдавна водеше договаряния с другия милански гранд Интер, само че те не доведоха до положителен резултат. " Нерадзурите " охладиха интереса си към него откакто си осигуриха услугите на Ромелу Лукаку. Освен това се приказва, че интерес към Дибала има и от Реал Мадрид и Атлетико Мадрид.

От Милан се надяват да съумеят да изпреварят съперниците си за подписа на аржентинеца. Голям проблем при договарянията обаче може да се окаже фактът, че " росонерите " не могат да си разрешат да предложат заплатата от 7 милиона евро на година, каквато Дибала взимаше до момента в Ювентус.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР