Милан допусна изненадваща загуба от Специя с 1:2 у дома

...
Милан допусна изненадваща загуба от Специя с 1:2 у дома
Коментари Харесай

Милан се издъни срещу Специя насред „Сан Сиро“

Милан позволи изненадваща загуба от Специя с 1:2 вкъщи в дуел от 22-ия кръг на италианската Серия А.

На „ Сан Сиро “ „ росонерите “ получиха правото да изпълнят дузпа в самия завършек на първото полувреме, само че Тео Ернандес се провали от бялата точка. Все отново, Рафаел Леао бе на точното място, с цел да направи сполучлива добавка и да даде преднина на домакините. След почивката обаче гостите възвърнаха паритета посредством резервата Кевин Агудело, а в шестата минута на добавеното време Еманюел Куартсин Гяси шокира възпитаниците на Стефано Пиоли с второ попадение.

Милан не съумя да отвърне на предизвикването и по този начин понесе тежък удар в борбата за купата. Отборът изостава от градския противник и настоящ първенец Интер на две точки, като „ нерадзурите “ са и с мач по-малко. Специя пое глътка въздух и заема 14-та позиция с 22 пункта, на шест от зоната на изпадащите. В идващите си мачове Милан приема Ювентус, до момента в който Специя е хазаин на Сампдория.

От неверната стъпка на „ росонерите “ се възползва Наполи, който завоюва гостуването си на Болоня с 2:0. Точен за неаполитанци бе Ървинг Лозано, а играчите на Лучано Спалети са към този момент на две точки от второто място и на четири от върха. Фиорентина пък разруши Дженоа с 6:0 като хазаин. Душан Влахович пропусна дузпа първоначално, само че се поправя през втората част. Кристиано Бираги се регистрира с два гола, а останалите попадения бяха осъществени от Алваро Одриосола, Джакомо Бонавентура и Лукас Торейра.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР