Milan Academy Junior Camp Bulgaria стартира кампанията си за 2018

...
Milan Academy Junior Camp Bulgaria стартира кампанията си за 2018
Коментари Харесай

Стартира Milan Junior Camp Bulgaria 2018 в Трявна

Milan Academy Junior Camp Bulgaria започва акцията си за 2018 година с лагер в Трявна. Над 120 деца и техните родители пристигнаха в красивия възрожденския град, с цел да станат част от най-големия детски футболен конгрес в България.

На формалната гала през днешния ден участваха кметът на Община Трявна Тончо Захариев и Николина Захариева - заместител кмет. Те показаха задоволството си от това, че точно Трявна е хазаин на влиятелния конгрес и пожелаха триумф на децата. Сред формалните лица бяха Валери Димитров, президент на C.R.E.A.M България, който за поредна година застана зад плана в България, Цецо Алексиев от Вагонен цех Дряново и Ивайло Рачев - формален представител за България на Milan Academy Junior Camp.

За 6-и следващ път академията на Милан изпраща в България 7 от най-хубавите си треньори, които благодарение на българските си сътрудници ще ползват методологията на италианската футболна школа в тренировките с българските деца в дните от 1 до 6 юли.
Най-талантливите деца, определени от италианските експерти, при започване на идната година ще имат привилегията да вземат участие в заключителния шампионат Milan Camp Day в Милано дружно със своите връстници от целия свят.
Milan Academy Junior Camp Bulgaria е част от световната политика на седемкратния европейски първенец за развиване на деца гении на възраст от 5 до 17 години допълнително от 20 страни и над 100 града в целия свят.
Емоцията Милан ще продължи от 6 до 11 август в Несебър, където към този момент над 120 деца от България, Украйна, Италия, Англия и Съединени американски щати са декларирали своето присъединяване. Повече информация можете да намерите на формалния уебсайт www.milanacademyjuniorcamp.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР