Milan Academy Junior Camp Bulgaria само в рамките на 45

...
Milan Academy Junior Camp Bulgaria само в рамките на 45
Коментари Харесай

Milan Academy Junior Camp Bulgaria постави световен рекорд

Milan Academy Junior Camp Bulgaria единствено в границите на 45 дни от края на юни до началото на август провежда и организира три кампа – в Панагюрище от 24 до 29 юни и в Несебър от 2 до 7 юли и от 6 до 11 август - достижение, което не е осъществено на никое място по света в границите на този план.

Това е следващият висок резултат на този детски футболен шампионат. А това се удостовери и от обстоятелството, че в Несебър за присъединяване в десетото юбилейно издание дойдоха десетки деца, които към този момент са били участници в предходни кампове. От 2011 година досега над 1500 деца са станали част от червено-черната магия наречена Милан и са запечатали в сърцата си мемоари за цялостен живот. Над 50 от тях са взели участие в заключителните шампионати Milan Camp Day в Милано, а 13-годишният Мерт Дормуш тази година бе поканен на проби в италианския гранд.

Тази година се чака да бъдат определени рекорден брой деца взели участие на камповете това лято в България, които ще заминат за присъединяване през 2020 година в Милано на заключителния Milan Camp Day.
Вчера по време на церемонията по закриването на стадиона на ОФК Несебър, пред запълнената с родители, фамилии и другари естрада и доста овации, децата участници в десетото юбилейно издание излязоха един по един на терена показвайки техника и голмайсторски умения.

Малките гении образуваха голямо сърце, с което в допълнение повишиха прочувствения градус на треньорите, уредниците и родителите, които от 6 до 11 август изживяха следващата приказка наречена Milan Academy Junior Camp Bulgaria. На финала децата чуха вълнуващи думи и препоръки от всички треньори, като измежду тях първи път беше и звездата на " А " група от близкото минало Нешко Милованович, а Масимилиано Ферари, който оглави треньорските щабове по време и двата лагера в Несебър, за следващ път даде извънредно висока оценка на Ивайло Рачев от името на футболната академия в Милано за провежданите в България събития. Мили думи показа от терена и съсобствникът на обичания на децата " Аквапарк Несебър " Димитър Вишев, който даде обещание още повече занимания през идващите издания на лагера в Несебър.

На финала най-вълнуващи бяха думите на Ивайло Рачев, който докара Милан в България през далечната 2011 година и с доста старания и възторг развива плана. Рачев връчи атестати за присъединяване на децата и дарове от генералния сътрудник " Таяранджет ", който поддържа реализирането на това футболно лято.

Благодарности имаше и за приятелите на Milan Academy Junior Camp Bulgaria от минерална вода " Хисар " и ядки " Детелина ", за всички италиански и български треньори и за хората от екипа, само че най-много за децата - за положените от тях старания и дисциплината по време на тренировките и отвън тях и за родителите за гласуваното доверие и поддръжката. Много фотоси, подписи и прочувствени моменти имаше след формалната част, а деца, родители, треньори и уредници си споделиха сбогом и си дадоха обещание до нови срещи на терените на Milan Academy Junior Camp Bulgaria през 2020 година.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР