Мила Йовович и Джереми Ървайн ще партнират на Ема Робъртс

...
Мила Йовович и Джереми Ървайн ще партнират на Ема Робъртс
Коментари Харесай

Мила Йовович ще се снима в научнофантастичен трилър

Мила Йовович и Джереми Ървайн ще партнират на Ема Робъртс в научнофантастичния трилър "Paradise Hills ", заяви Контактмюзик.

Режисьорка на кино лентата е Алис Уодингтън. Йовович и Ървайн се причислиха към Робъртс и останалите участници в актьорския състав в Испания, където сега се снимат подиуми от кино лентата.

Във кино лентата се приказва за първокласен медицински център против пристрастяване и взаимозависимост или психологични проблеми, в който родители изпращат дъщерите си. В сцена от кино лентата алтер егото на Робъртс - Ума се разсънва в центъра, който се намира на остров.

"Paradise Hills " е режисьорският дебют на Уодингтън. Идеята за кино лентата хрумнала на нея и София Куенка, а съавтори на сюжета са Начо Вигалондо и Брайън Делию. Проектът ще бъде продуциран от Нурия Валс и Адриан Гуера.

Тази година ще е напрегната за 42-годишната Йовович, откакто предишния месец тя разкри, че още веднъж ще работи дружно със брачна половинка си, режисьора Пол Андерсън над нов научнофантастичен трилър, озаглавен "Колибри ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР