Мила Роберт представя един авторски проект в стил сатиричен поп,

...
Мила Роберт представя един авторски проект в стил сатиричен поп,
Коментари Харесай

Стига сме били поетични, нека станем цинични

Мила Роберт показва един авторски план в жанр язвителен поп, който носи звучното заглавие „ Наше си е, Саше “

Песента престоява в очакване две години, до момента в който не се появява точният човек с точния аранжимент – Явор Карагитлиев. Тази среща предизвика Мила Роберт да я запише.

Не е отдадена на съответен Сашо, само че всеки в живота си е имал най-малко по „ едно Саше “ и всеки човек може да се разпознае в историята на песента.



Идеята за видеото е въодушевена от самотата. Мила избира супермаркет за фотосите на видеоклипа, тъй като обича да се разхожда там. „ Уютни са ми. Там, човек може да е самичък, да е комплициран, колкото си желае и да се върти в кръг “ - споделя Мила.

Самата ария Мила написва в самотност – няма никакво Саше, а и се желало да има. Песента бързо набира известност измежду младежите в интернет, множеството от тях я дефинират, като собствен „ химн на лятото “.



Проектът „ Наше си е, Саше “, Мила Роберт финансира сама – месец април прави галерия с 33 картини на платна, дърво, рисувани с масло, продава ги и влага средствата във видеореализацията. В клипа вземат участие състуденти на Мила от Театралната академия.



Само на 22 години, студентка в НАТФИЗ, Мила Роберт ВЕЧЕ е във функционалностите на: продуцент, създател на текста, съавтор на музиката, режисьор и монтажист на видеото.

Младата изпълнителка е с номинация за Дебют на ГМН на БГ Радио, с първия си сингъл – кавър версия на „ Нашия сигнал “ на Емил Димитров.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР