Мила Роберт представи новия си сингъл Все по-добре ще става,

...
Мила Роберт представи новия си сингъл Все по-добре ще става,
Коментари Харесай

Мила Роберт: Все по-добре ще става

Мила Роберт показа новия си сингъл " Все по-добре ще става ", част от албума " Еготрип ", който излезе тази година и бе номиниран за албум на годината.

Песента е дело на Мила, Явор Карагитлиев и Жоро Пеев, който е режисьор на всички клипове на изпълнителката.

" Песента " Все по-добре ще става " започнахме да я пишем в края на 2019-та, до момента в който пътувахме из България на малко турне. Написахме куплетите в една хотелска стая в Бургас, преди концерт. Година по-късно, до момента в който работехме по песента с Явор на село (където направихме целия албум " Еготрип " ), на смешка изпях припева на " Не мога да спра да те обичам " на Д2 върху трака на " Все по-добре ще става " и ни прозвуча супер. Изнамерих номера на Димитър Кърнев, попитах го за позволение и той за наслада се съгласи. Огромни благодарности за това! " – споделя Мила Роберт.

Видеото е режисирано от самата Мила Роберт, която е имала тази концепция най-малко от една година. Снимано е от доста хора, само че по-специално от Иван Христов, а Димитър Балабанов се заема с монтажа. 3D частите пък са от Марко Лозов.

" Идеята на видеото е, че виждам обратно в живота си и всичко е ужасно, само че все по-добре ще става. Все по-големи фантазии можем да имаме. Нищо, че е извънредно всичко, тъй като в действителност е... доста е необичайно да се опитваш да живееш оптимално в тези времена. Странно е да си млад и да градиш кариера в непрекъснато изменящи се правила за достъп на всичко. Но е каквото е и ще се оправим, тъй като даже и такова, то си е наше. От нас зависи по какъв начин гледаме на нещата. От нас зависи дали ще става по-добре. " – прибавя с позитивизъм изпълнителката.

Видеото съдържа фрагменти от детството на Мила Роберт, първите ѝ изяви на сцена, фрагменти от клипове, моменти с другари. " Също по този начин има кадър, в който пишкам в една гора - той е тъй като желая да възстановявам уринирането на дамите на публични места, не е почтено да е срамно " – приключва Мила.

Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР