Мила Робърт призна, че участието в Денсинг старс я е

...
Мила Робърт призна, че участието в Денсинг старс я е
Коментари Харесай

Мила Робърт след „Денсинг старс”: На ръба съм, още малко и щях да съм „чао”

Мила Робърт призна, че присъединяване в „ Денсинг старс ” я е докарало до съвсем цялостна изтощеност. „ На ръба съм, още две седмици и щях да съм „ довиждане ”, това разяснява певицата в студиото на „ Преди обед ” по bTV. Тя добави, че още преди отпадането си нощес е била наясно, че няма да издържи до финала поради огромното физическо натоварване.

Мила Робърт изясни, че изтощението е натоварило и душeвността ѝ. „ Нормално е, ти си в риалити формат ”, добави тя. През интервала на присъединяване си певицата е мислила единствено за танците и нищо друго.

Дъщерята на Ваня Щерева показа също, че първоначално е считала, че ще се забавлява, само че бързо е схванала, че танците са нещо доста по-изтощително.



Партньорът ѝ Кристиан разкри, че за по-трудните танци се е налагало да репетират по 5 часа дневно. Той изясни, че Мила е доста съсредоточена за два часа, само че умори ли се, стартира да не извършва дилемите.

Кристиан сподели също, певицата е „ не жена, а женище ” и останал отчаян от това, че журито нито един път не я е поощрила, че прави неща, които не са за нейния растеж. „ Липсваше ми позитивния коментар, Мила беше непрекъснато хокана, само че може би това е било за да ни стимулират ”, съобщи танцьорът.



„ Загубихме с в действителност минимална разлика, под 100 есемеса ”, разкри Мила Робърт, която е първата отпаднала от „ Денсинг старс ” след елеминации. Тя въпреки всичко е удовлетворена, че е взела участие в това тестване, въпреки че за интервала се е наложило да сложи кариерата си за два месеца на пауза.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР