Мила Миленова поема ръководството на Българското дружество за връзки с

...
Мила Миленова поема ръководството на Българското дружество за връзки с
Коментари Харесай

Мила Миленова бе избрана за втори мандат като председател на БДВО за 2019 г.

Мила Миленова поема управлението на Българското сдружение за връзки с обществеността (БДВО) за 2018 и 2019 година, след мандата на Мануела Тотева, който завършва в края на тази година. Решението бе взето по време на постоянно Общо заседание на организацията, което се организира на 2-ри ноември в София.

Миленова беше определена за ръководител на БДВО за 2018 година с едногодишен мандат още в края на предходната година, а на вчерашното заседание получи заем на доверие от PR гилдията и за втори мандат през 2019 година Тя е член на Управителния съвет на БДВО от 2012 година

Преди това е била член на различен управителен орган на организацията – Комисията по нравственос. Заема позицията шеф " Корпоративни и маркетингови връзки " и кънтри информационен управител на KBC Груп в България, като управлява информационния екип на десетте сдружения във финансовата група, измежду които са ОББ, СИБАНК, ДЗИ, Интерлийз и дъщерните сдружения на ОББ.Член е на работната група по връзки към Асоциацията на банките в България. По-рано е билауправляващ шеф в All Channels | PR, афилиирана организация на FleishmanHillard в България.Има научен опит като учител по Маркетинг и Маркетингово обмисляне в Университета за национално и международно стопанство от 2012 до 2014 г.

В състава на Управителния съвет на сдружението на PR експертите с мандат до 2020 година влизат нови членове – Десислава Еленкова, управител „ Маркетинг и връзки “ в „ ЕвроинсИншурънс Груп “, Розита Михайлова – Еленова, член на Съвет за електронни медии, и Пепи Димитрова, притежател на PR организация „ ПР2 “. Мануела Тотева, Радина Ралчева и Александър Христов от досегашния състав завършват своите мандати.

В рамките на Общото заседание, членовете на Дружеството одобриха доклад за активността на организацията за изминаващата календарна година и стратегия за 2018 г.Приоритети в работата на БДВО през идната година ще бъдат основаването на групи информационни експерти по промишлености и развиването на връзката сред университетите и бизнеса.

През 2017 година броят на PR практиците, вписани в регистъра на подписалите Етичния кодекс, се е нараснал до180 души.Сдружението има 120 регистрирани членове, 7 от които са юридически лица. Наблюдава се устойчива наклонност за повишение на числеността на членовете с дългогодишна принадлежност към организацията.

В Отчета на Комисията по нравственос към БДВОнейният ръководител Даниел Киряков загатна прегледаните проблеми през годината.

Българското сдружение за връзки с обществеността е първата национална организация в областта на Връзки с обществеността (PR), сплотяваща практици, преподаватели и студенти по PR в България.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР