Мила Кунис и Аштън Къчър определено са една от най-харесваните

...
Мила Кунис и Аштън Къчър определено са една от най-харесваните
Коментари Харесай

Уникално, огромно и скъпо: Вижте имението на Мила Кунис и Аштън Къчър

Мила Кунис и Аштън Къчър несъмнено са една от най-харесваните холивудски двойки, които избират да живеят надалеч от светлината на прожекторите, рядко приказват за персоналния си живот. Двамата рядко приказват за персоналния си живот, само че скоро взеха решение да покажат дома си в Бевърли Хилс. " Искахме дом, а не имение ", споделя Кунис пред списание " Architectural Digest ". Строежът на дома стартира, когато Мила е бременна с щерка им Уайът и пет години по-късно се трансформира в дом фантазия.

Виж още:

Всичко това е ситуирано на шест акра, парцелът се състои от огромна къща, къща за посетители, която служи и като плевня за развлечения, както има място за барбекю. Къщата им има високи дървени тавани и голям бистър полилей

" Изграждането на една къща от основи не е по никакъв начин малко. Това или щеше да ни сплоти, или да ни раздели ", безапелационна е Кунис, само че пък резултатите са впечатляващи. Актьорите са се доверири на архитекта Хауърд Бакен.

Виж още:

Къщата е захранвана от скрити фотоволтаици, а слънчевата мрежа създава повече сила, в сравнение с изисква парцелът. " Аштън и Мила са загрижени за качеството на почвата, чистотата на храната, която ядат и водата, която пият ", споделя Бакен. С течение на времето дизайнът на къщата се е трансформирал и не е в типичния за фермата жанр, само че е съвременно, изчистено и доста уютно място за живот.

Изображение: https://www.instagram.com/archdigest/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР