Мила Кунис беше една от знаменитостите, които дари средства в

...
Мила Кунис беше една от знаменитостите, които дари средства в
Коментари Харесай

Мила Кунис за войната и родината си

Мила Кунис беше една от звездите, които подари средства в помощ на потърпевшите в Украйна още в първите дни на войната. Причината за това не е единствено солидарността й със протичащото се - тя е родена в Украйна и е етническа украинка.

38-годишната актриса споделя по какъв начин се е почувствала в изявление за подкаста на Мария Шривър.

" Винаги съм се чувствала американка ", споделя красивата актриса. " Когато това се случи, просто не можех да изразя и да си обясня по какъв начин се почувствах”.



" Сякаш част от сърцето ми беше разрушено, най-странното нещо, което съм изпитвала ", споделя Кунис. Тя споделя още, че в никакъв случай не се е замисляла изключително за произхода си, само че войната в Украйна я е предиздвикала да приказва с двете си деца.

" Реших да приказвам с тях и им оповестих: Наполовина сме американци и на половина сте украинци. " Преди войната в родината й Мила, която е родена под името Милена, признава, че не е отдавала значение на произхода си. " Смятах се за рускиня по толкоз доста аргументи. "

Пред Мария Шривър Кунис акцентира, че е значимо да не се поставя тъждество сред агресора във войната и елементарните руснаци.



" Не е нужно да считаме руснаците за наши врагове. Искам да подчертая това, тъй като считам, че това не се разисква задоволително в медиите. "
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР