Микяй Наим няма намерение да се отказва от преследването на

...
Микяй Наим няма намерение да се отказва от преследването на
Коментари Харесай

Микяй Наим: Много хора не очакваха да стигна до медал

Микяй Наим няма желание да се отхвърля от преследването на златни медали в огромните интернационалните шампионати по битка. Българският национал на 65 кг свободен жанр отстъпи на арменеца Вазген Теванян на финала на европейското състезание, откакто преди този момент бе впечатляващ в новата си категория при мъжете. 

" За момента това е най-хубавото ми достижение – орден при мъжете, сребърен. Преди това имах сребро до 23 години и все съм на косъм от златото. Това обаче ме стимулира от ден на ден да не спирам и да стигна до това злато най-сетне ", съобщи Наим в изявление за Българска телеграфна агенция след финалната битка. 
 Националите по битка свободен жанр завоюваха два сребърни и един бронзов орден на Екологичен потенциал в Загреб Националите по битка свободен жанр завоюваха два сребърни и един бронзов орден на Екологичен потенциал в Загреб
" Вчера се усещах ужасно. Взеха ми общо четири точки до финала и победих всички безапелационно, само че финалът ме спря.  

" Загубих от титулуван герой и медалист от европейски шампионати от много години. За мен тази категория е нова, занапред встъпвам и доста хора не са очаквали да стигна до тук. Ще натискам да стигна до златото. Всеки противник е победим. Нищо повече от нас не са, просто трябват повече срещи на интернационалния тепих. Трябва да укрепнем и да свикнем ".

Снимки: Startphoto
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР