Микровълновата печка може да бъде най-големият подарък за една натоварена

...
Микровълновата печка може да бъде най-големият подарък за една натоварена
Коментари Харесай

Храните, които НЕ трябва да топлите повторно в микровълновата

Микровълновата печка може да бъде най-големият подарък за една натоварена стопанка. Тя загрява замразени ястия и останки от тях и може да направи приготвянето на храната същинско наслаждение. И въпреки всичко има някои храни, които не трябва да слагате в микровълновата заради здравословни аргументи, проблеми в кухнята или даже детонация.

Грозде

Гроздето е вкусна закуска, която можете да хапнете, да замразите за студена закуска или да се насладите на виното, само че сигурно не можете да поставите в микровълновата. Създава се плазма, която наподобява на мини пламък. Наскоро учените схванаха за какво е по този начин и всичко се върти към обстоятелството, че микровълните даже не готвят храни.
 Внимание: Храните, които в никакъв случай не би трябвало да слагате в микровълновата Внимание: Храните, които в никакъв случай не би трябвало да слагате в микровълновата
Малцина знаят, че не всички хранителни артикули мога да бъдат употребявани за готвене или стопляне в микровълнова печка. Това не касае...

За гроздето, микровълновата печка основава джобове на електромагнетизъм, което наподобява много забавно, само че и малко рисково в домашната ви кухня. Така че, вие ще желаете да избегнете всевъзможни евентуални детонации, несъмнено!

Сурови и цели яйца

Доказано е, че цели сурови яйца експлодират в микровълнова печка. Не забравяйте да загрявате там единствено варени яйца,, в случай че желаете да се насладите на останки за закуска.

Преработени меса

Когато са изложени на микровълнова радиация, модифицираните меса образуват артикули за окисляване на холестерола (COPs), а те са посочили, че са по-вредни от типичния холестерол сами и по-вероятно да доведат до развиване на атеросклероза и коронарна артериална болест. Така че, като ги загреете в микровълновата фурна, може да изложите здравето на сърцето си на риск. Най -добре е да избягвате това с модифицираните меса, с цел да бъдете деликатни!
 Бързо разчистване на микровълновата без химикали! Бързо разчистване на микровълновата без химикали!
Досадно е почистването на уредите в които подготвяме храната си, тъй като лишава време, повече усърдие и леко терзание всякога, дал...

Моркови

Излизат искри, създадени в микровълновата печка от реакцията на микровълновата с железни материали. Морковите могат да съдържат минерали от почвата, които могат да причинят тази искра.

Същото важи и за хотдога! При хот-дога може да възникне дъга заради неравномерна композиция от соли и добавки. Ако това се случи, неотложно изключете микровълновата фурна, с цел да спрете искренето и да приготвите храната по друг способ ", споделя тя.

Кърма

За да отбраните детето си, не поставяйте кърмата в микровълновата. Това още веднъж се свежда до обстоятелството, че микровълновата печка не разпределя отмерено топлината, което може да сътвори рисково горещи точки в течността, което е рисково за вашето бебе. Вместо това поставете бутилката под гореща, течаща вода от чешмата, до момента в който я загреете. Ще отнеме към една до две минути. Или го загрейте на печката. Загрейте вода в тенджера и по-късно извадете тигана от огъня, с цел да поставите бутилката в него, до момента в който се затопли.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР