Микел Артета вярва, че съдийството във Висшата лига се е

...
Микел Артета вярва, че съдийството във Висшата лига се е
Коментари Харесай

Шефът на Арсенал Микел Артета прави смело твърдение за промяна в съдиите след избухването на Нюкасъл

Микел Артета има вяра, че съдийството във Висшата лига се е подобрило след експлоадирането му с VAR след загубата на Арсенал от Нюкасъл през ноември.

Испанецът назова решението да остави гола на Антъни Гордън да остане като „ срамно “ и „ срам “, защото видя по какъв начин тимът му губи с 1-0 от Тайнсайд. Шефът на " артилеристите " беше съответно упрекнат от ФА за мненията си - нарушение на предписание E3.1 - само че беше освободен след добра работа от юридическия му екип през декември.

Арсенал в този момент приема Свраките на Еди Хоу в завръщането. на Емирейтс в събота вечер, пробвайки се да поддържа темпото на Ливърпул и Манчестър Сити на върха на таблицата.

И когато го попитаха дали е забелязал усъвършенстване в съдийството и VAR след неговите мнения - които след това бяха подкрепени в намерено изказване от клуба - Артета беше оптимистичен.

Той отговори: „ Е, това е, което всички ние искахме... най-после решенията да са по-добри и мисля, че последните статистически данни, на които се нат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР