Микел Артета ще направи всичко възможно, за да опита да

...
Микел Артета ще направи всичко възможно, за да опита да
Коментари Харесай

Артета изненадва Гуардиола с оферта за Стоунс

Микел Артета ще направи всичко допустимо, с цел да опита да притегли централния защитник на Манчестър Сити Джон Стоунс. Дори да не успее да контракти непрекъснат трансфер на британския национал, някогашният помощник на Джосеп Гуардиола е подготвен и на договорка чартърен. Задачата обаче ще бъде много сложна поради обстоятелството, че мениджърът на " жителите " има големи кадрови проблеми в отбрана от началото на акцията.

Сезонът не върви по никакъв начин добре за Стоунс, който имаше проблеми с травми, а по-късно загуби форма и за момента няма индикации, че клубът ще му предложи нов контракт. Настоящият му договор изтича след две години. Английският национал има едвам 10 мача в Премиър лийг от началото на сезона, а чувството е, че Гуардиола от ден на ден губи доверието си в него.

Самият състезател, който е представляван от същата организация, с която работи и Артета, е податлив на сходен трансфер, защото желае да играе постоянно до края на сезона, с цел да си подсигурява мястото в състава на Гарет Саутгейт за Евро 2020.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР