Микел Артета предупреди своя отбор от Арсенал, че няма да

...
Микел Артета предупреди своя отбор от Арсенал, че няма да
Коментари Харесай

Раздразненият Микел Артета разкритикува провалите на Арсенал и предупреждава, че те не са „далече“ от надпреварата за титлата

Микел Артета предизвести своя тим от Арсенал, че няма да бъдат „ надалеч от “ конкуренцията за купата, в случай че възпроизведат представянето, което ги накара да паднат до тъмно проваляне от Фулъм.

Отборът на Артета завоюва единствено един от последните си пет мача във Висшата лига, като очакванията им за продобиване на купата претърпяха сериозен удар. Артилеристите в действителност бяха излезли напред посредством гола на Букайо Сака единствено четири минути след началото на дуела в новогодишната нощ.

Но това беше толкоз положително, колкото и гостите, като Фулъм пое контрола над играта в средата на първото полувреме. Техният напън беше заплатен, когато Раул Хименес стреля към задната греда, преди Боби Декордова-Рийд да се възползва от неразбория при корнер, с цел да означи победител за второто полувреме.

Арсенал към този момент е на две точки зад водача Ливърпул, който може да завоюва пет, като победи Нюкасъл в понеделник. И шефът Артета остана гневен на неговата страна, настоявайки, че те просто не са достат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР