Микел Артета похвали Дейвид Рая и неговите треньори на вратарите,

...
Микел Артета похвали Дейвид Рая и неговите треньори на вратарите,
Коментари Харесай

Микел Артета изяснява на кого трябва да благодари за драматичната победа на Арсенал с дузпи над Порто

Микел Артета похвали Дейвид Рая и неговите треньори на вратарите, откакто стрелецът на Арсенал се отличи в трагична дузпа, с цел да изпрати тима си до четвъртфиналите на Шампионската лига за сметка на ФК Порто.

Артилеристите се насочиха към мача, като трябваше да компенсират изоставането от 1-0 от първия мач и да изравнят общото тъждество посредством Леандро Тросард на удар на полувремето. Двете страни не можаха да бъдат разграничени след почивката и бяха нужни дузпи, с цел да се реши кой ще продължи напред.

Рая беше героят на Арсенал, спасявайки два точкови удара в дузпите, с цел да си обезпечи място на четвъртфиналите. Победата на " артилеристите " с 4-2 след дузпи значи, че те доближиха до финалната осмица на надпреварата за първи път от 14 години.

Реагирайки след мача, Артета сподели пред TNT Sports: „ Толкова благополучен. Изминаха 14 години, което е доста време за клуб като Арсенал и демонстрира какъв брой мъчно беше. Наистина трябваше да копаем с цел да намерим вълшебния миг в края...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР