Микел Артета може и да направи най-голямата чистка в историята

...
Микел Артета може и да направи най-голямата чистка в историята
Коментари Харесай

Арсенал трепери за най-ценната си перла след слуховете, че Манчестър Сити и Ливърпул го ухажват

Микел Артета може и да направи най-голямата чистка в историята на Арсенал, само че проектите му за бъдещето на клуба без никакво подозрение включват Букайо Сака. Тази концепция обаче може да рухне още през лятото, в случай че информацията на ESPN се удостовери, че Манчестър Сити и Ливърпул демонстрират парещ интерес за британското крило.

20-годишният Сака се трансформира в най-ценната перла на „ артилеристите “ през последните няколко сезона и напълно разумно притегли вниманието на мнозина, само че едвам в този момент се повдига тематиката с неговото оставане на „ Емиратс “.

„ Топчиите “ изненадващо този сезон се приближиха до топ 4, откакто година по-рано не съумяха да се класират за нито един от евротурнирите. Сериозните вложения от лятото наподобява дадоха прочут резултат, само че неналичието на инвестиции през януари сложиха под сериозна въпросителна упоритостите за свършек на акцията.

„ Светлосините “ в това време желаят да приготвят правоприемник на Рахим Стърлинг, който към този момент наподобява поизчерпан за клуба, до момента в който „ мърсисайдци “ се притесняват, че Мохамед Салах може и да не преподпише и това би оставило голяма дупка на дясното крило.

Не за пръв път Арсенал може да бъде заставен да се разделя със своя водеща фигура, тъй че този слух не е изключено да се трансформира в действителност.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР