Микел Артета е спокоен при перспективата да гледа как съперниците

...
Микел Артета е спокоен при перспективата да гледа как съперниците
Коментари Харесай

Микел Артета изпраща остро послание до Ливърпул и Манчестър Сити след последната победа на Арсенал

Микел Артета е спокоен при вероятността да гледа по какъв начин противниците за купата Ливърпул и Манчестър Сити се сблъскват в неделя, откакто Арсенал се завърна на срещата на Висшата лига.

Артилеристите знаеха, че успеха над Брентфорд на Емирейтс ще ги изпрати на върха в лигата, като тимовете над тях ще играят един против различен в неделя. И макар че го напуснаха късно, Арсенал свърши работата против пчелите, побеждавайки ги с 2-1.

Хората на Артета към този момент имат една точка пред Ливърпул и две от настоящите първенци преди мача на недоволството им на Анфийлд. И испанецът е подготвен да седне и да гледа по какъв начин противниците на Арсенал за купата се пробват да вземат точки един от различен, откакто видя по какъв начин тимът му се възвръща след ужасяваща неточност на Арън Рамсдейл, която заплашваше да скапе деня на топчиите.

Говорейки след мача пред Sky Sports, той сподели: „ Наистина сложен противник за игра и контролирахме мача при 1-0, само че допуснахме и по-късно имахме красиво предизвикателство...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР