Микаела Шифрин е щастлива от подновяването на състезанията за Световната

...
Микаела Шифрин е щастлива от подновяването на състезанията за Световната
Коментари Харесай

Шифрин е щастлива от подновяването на Световната купа

Микаела Шифрин е щастлива от подновяването на надпреварите за Световната купа по ски алпийски дисциплини. Трикратната носителка на Големия бистър глобус е подготвена за старта в Леви (Финландия), където ще се проведат два слалома.

" Дано това е позитивно събитие, което да донесе в действителност позитивни страсти. Надявам се, че ще мога да покажа моите благоприятни условия още веднъж. Не считам, че спирането беше толкоз дълго. Пролетта, лятото, есента - това е интервалът след след последното ми съревнование. Беше в действителност натоварено и стресиращо. Смятам, че в този момент старта от Световната купа е като част от ваканцията ми. Благодарна съм, че още веднъж ще вземам участие в съревнование ", разяснява 25-годишната американка.
 Тя имаше най-дългата си пауза без старта в своята десетгодишна кариера на пистата.

Шифрин е двукратна олимпийска и трикратна международна шампионка в алпийските ски. Последното й досега съревнование беше на 26 януари в Банско, когато реализира 66-та победа в своята кариера.
 Бащата на състезателката Джеф Шифрин ненадейно умря седмица по-късно в фамилния дом в Колорадо.

" През февруари, след няколко седмици вкъщи, почувствах, че подновяването на участията ми ще бъде нещо като лекарство. Опитах да пускам в Швеция, само че кръгът беше анулиран, а това беше в действителност огромна стъпка ", сподели още Микаела Шифрин.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР