Мика Стоичкова е на път да се превърне в крупен

...
Мика Стоичкова е на път да се превърне в крупен
Коментари Харесай

Мика Стоичкова върти бизнес с алкохол

Мика Стоичкова е на път да се трансформира в огромен алкохолен необут. Дъщерята на Христо Стоичков съществено се е заела с бизнес с високоградусови питиета и към този момент цяла година съумява да го развива извънредно сполучливо. Тя и съдружничката й продават най-скъпата българска водка на пазара, която бие по цена доста известни непознати марки.
Футболната наследница стартира бизнеса си с водка преди по-малко от година, а към този момент може да се похвали със съществени достижения. Макар че спиртната напитка, с която търгува, е създадена в България, младата бизнесдама не се цели в родния пазар. И това не е инцидентно – голямата част от популацията на страната ни не може да си разреши нейната водка. Проверка на „ Уикенд ” сподели, че бутилка от 700 мл сега се предлага за близо 50 лв.. Напитката се предлага главно на чужденци, а в България я пият единствено хора с благоприятни условия. Твърди се, че за производството й се употребява чиста изворна планинска вода и че е същинско украшение, изключително на фона на по-голямата част от българския алкохол. На фона на сходна цена това е наложително, защото родната водка е над два пъти по-скъпа от огромна част от вносните известни марки.

Освен, че се радва на триумф в бизнеса, Мика може да се похвали и с прелестна съдружничка – Венета Джоголанова. Двете дами са извънредно близки. Те са дружно са освен в работата, само че и по време на ваканциите си, както и в клубовете, в които се забавляват, че дори и в тоалетната вървят дружно, за което свидетелстват техни общи фотоси в обществените мрежи. Наричат се една друга „ партньорка, сродна душа, плюс един ”. Явно доста се обичат и схващат. В обществените мрежи на Венета има повече фотоси с Мика в сравнение с със личните й деца. Мика е по-въздържана. Тя нормално разгласява фотоси, на които театралничи сама.

Освен, че се занимава с водката, младата дама менажира и стилния бранд на татко си. Явно се е отдала напълно на бизнеса, защото към името й не се въртят никакви злословия за нови мъже, откакто преди три години се разведе с бащата на щерка си – Айкут.



Семейство Стоичкови, което прекара последните години главно в Маями, Флорида, сега се е открило в родната България. Най-активна в работата към този момент е огромната щерка.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР