Мика Стауфър е една от популярните влогърки в англоезичния свят,

...
Мика Стауфър е една от популярните влогърки в англоезичния свят,
Коментари Харесай

Инфлуенсърка изуми с наглост: Феновете ѝ събраха пари, за да осинови дете, тя го върна след 3 години

Мика Стауфър е една от известните влогърки в англоезичния свят, която стана изключително известна, откакто документира малко по малко процеса по осиновяване на дете от Китай. В последно време обаче момченцето липсваше от видеата ѝ и тя най-сетне разкри какво в действителност е станало. 

Оказва се, че тя и брачният партньор ѝ са решили да намерят нов дом за детето, защото то имало " неуточнени поведенчески проблеми ". Това, несъмнено, провокира стихия от рецензии в профилите на Мика в обществените мрежи, фокусиращи се към етиката и морала на фамилията ѝ. Много от тях бяха изтрити от нея, а създателите на рецензиите - блокирани. 

Виж още: Златото на баща: Venci Venc' с покъртителен пост, хиляди го харесаха

Още преди фамилията на Мика да осинови Хъксли през 2017 година, тя набра известност и спонсори около желанието си да осинови дете. Тя се представяше като деятел на тематика осиновявания. Първото видео по тематиката се появи през 2016 година, когато тя и брачният партньор ѝ даже заявиха подготвеност да осиновят още деца - от " Уганда или Етиопия ".

Виж още: Баща и наследник: Актьорите, които се снимаха по фамилно му в хитови холивудски филми

27 видеа и доста story-та по-късно дребният Хъксли към този момент беше в Охайо в дома на Мика. Впоследствие детето се оказа, че има разстройства от аутистичния набор, поради което Мика стартира набиране на средства, с които да поеме характерните потребности на детето.

Виж още: Козметикът на Меган Маркъл с забавни детайлности за нея

" Това е най-тежкото решение, което сме взимали и което би трябвало да обявим обществено ", съобщи Мика в последното си видео. " При интернационалните осиновявания от време на време има някои неясноти. Когато Хъксли пристигна при нас, се оказа, че той има някои характерни потребности, за които не бяхме предизвестени ", изяснява тя и добавя, че в последните три години са били на голям брой лечения. 

" След всички срещи, визити при лекари стана ясно, че той има потребност от по-специфични грижи ", добавя тя и споделя, че сега момченцето се среща с разнообразни фамилии, с цел да се откри кое е най-хубавото за него.

Виж още: Коя е съветската сестра, появила се по бански при заболели от COVID-19? Вижте красивата Надежда

Коментарите под видеото, а и в обществените мрежи по тематиката са еднотипни. Ето един, който сплотява настроенията по тематиката: " Изключително тъжна съм да прочета, че има инфлуенсър, събирал пари да осинови дете и да го направи своя " марка ", който след това открива, че това дете има характерни потребности, и скрито му намира нов дом, до момента в който блокира хора, които питат за детето и най-после прави видео, в което се показва себе си за жертвата ".

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР