Мика Ричардс рискува да разстрои някои от колегите си, като

...
Мика Ричардс рискува да разстрои някои от колегите си, като
Коментари Харесай

Мика Ричардс презира както Рой Кийн, така и Гари Невил, когато ги нарече „най-добър специалист номер едно“

Мика Ричардс рискува да разстрои някои от сътрудниците си, като назова Джейми Карагър като „ експерт номер едно в Англия “.

Бившата звезда на Манчестър Сити работи за голям брой телевизионни оператори, откакто мина от състезател към специалист през 2019 година Ричардс е постоянен помощник на BBC, Sky Sports и CBS Sports. В резултат на това той е работил с някои от най-големите имена в играта.

Рой Кийн, Гари Невил и Алън Шиърър са измежду тези, с които той е споделял едно студио, само че Ричардс уточни Карагър, с който работи в Sky и CBS, като определен от групата. Бившата звезда на Ливърпул усъвършенства занаята си в продължение на няколко години и Ричардс приветства работата му, изключително по CBS.

Той сподели на Athletic: „ Мисля, че се усещаме удобно в личната си кожа. Вземете Тиери Анри. Той е легенда на играта и обича футбола. Имате Карагър, специалист №1 в Англия. Но той би трябвало да бъде един тип друг Джейми в нашето шоу, с цел да работи шоуто. Всички знаем функциите си в шоут...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР