Мик Шумахер още не е сигурен дали ще остане във

...
Мик Шумахер още не е сигурен дали ще остане във
Коментари Харесай

Мик Шумахер: Приятно е да чуя, че в “Ауди” търсят немски пилот

Мик Шумахер още не е сигурен дали ще остане във Формула 1 и през идващия сезон, само че счита, че място в “Ауди ” е вид да кара в международния шампионат.

Синът на носителя на 7 трофеи Михаел Шумахер може би ще бъде сменен в “Хаас ” от своя умел съотечественик Нико Хюлкенберг.

Има възможност Мик да премине в “Уилямс ”, в случай че американецът Логан Сарджънт не получи суперлиценз. Но е изцяло допустимо и Шумахер да почива една година.

“Не мисля за отпуск през 2023 година Смятам, че заслужавам да остана във Формула 1. Приемам рецензията на шефовете, само че всеки кара на лимита на опциите си. Според мен навлизането на “Ауди ” е нещо доста позитивно.

Това е световна компания, а по-важното е, че марката е немска. Надявам се, че с навлизането на “Ауди ” доста германци ще се върнат във Формула 1 и още веднъж ще имаме домашна Гран при.

Разбира се, прелестно е да чуя, че компанията търси немски водачи, само че към момента има прекомерно доста време ”, разяснява Мик. От 2026 година “Заубер ” ще стане фабричен тим на “Ауди ”.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР