Михаил Стойнов е назначен за заместник-министър на електронното управление. Притежава

...
Михаил Стойнов е назначен за заместник-министър на електронното управление. Притежава
Коментари Харесай

Николай Денков назначи още трима заместник-министри

Михаил Стойнов е назначен за заместник-министър на електронното ръководство.

Притежава дълготраен управнически опит в областта на имплементацията на програмен продукт и осведомителната сигурност. Води академични курсове и взе участие в писане на книги за програмиране във Факултета по математика и информатика на Софийския университет „ Св. Климент Охридски ”, Техническия университет-София и Нов български университет. Завършил е „ Информатика “, както и „ Стопанско ръководство “ в Софийския университет. Това оповестиха от пресцентъра на Министерски съвет

Д-р Бойко Пенков поема поста заместник-министър на опазването на здравето. Той заема тази служба за четвърти път. Д-р Пенков е бил шеф на Националната здравноосигурителна каса, медицински шеф на Университетската болница по белодробни заболявания и шеф на УМБАЛ „ Софиямед “. Завършва медицина през 1988 година и има добити специалности по „ Вътрешни заболявания “, „ Белодробни заболявания “ и „ Болничен мениджмънт “, както и дипломи по „ Здравен мениджмънт “ и „ Администрация в опазването на здравето “.

За заместник-министър на опазването на здравето е назначен и доцент Михаил Околийски. През 2014 година стартира работа като специалист в българския офис на Световната здравна организация, а към днешна дата е негов ръководител. Доц. Околийски е управлявал направление „ Психично здраве “ в Националния център по публично здраве и разбори. Завършил е „ Социална терапия “ в Хумболтовия университет в Берлин, Германия, където придобива и докторска степен по психотерапия. Член е на Изпълнителния комитет на Европейската мрежа за оценка на услугите за психологично здраве (ENMESH).
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР