Михаил Миков и Димитър Велков взеха участие в конференция в

...
Михаил Миков и Димитър Велков взеха участие в конференция в
Коментари Харесай

Михаил Миков и Димитър Велков взеха участие в конференция в Монтана

Михаил Миков и Димитър Велков взеха присъединяване в конференция в Монтана за положението, проблемите и вероятностите пред Българска социалистическа партия в актуалния стадий, който бе част от отбелязването на годишнината от Септемврийското въстание.
Във форума, проведен от регионалното управление на Българска социалистическа партия в Монтана, участваха членовете на Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия Калоян Паргов и Вяра Емилова, членове на Националния съвет, социалисти от Монтана, Враца, Видин.
Димитър Велков, като общински и регионален водач на Българска социалистическа партия във Видин и член на Националния съвет, приказва за съдружната политика и подчертава върху значимостта при избор на съдружни сътрудници.
„ Видяхме какво се случва с безпринципните обединения и по какъв начин гласоподавателят гледа на тях, видяхме какво се случи с АБВ, откакто бяха във властта с ГЕРБ. Верният път е да привличаме леви партии и организации, които споделят нашите възгледи и работят за общия интерес, а не да гледат своя парично-предметен интерес. Мога да ви дам образец с Видин, където наш съдружен сътрудник на национално равнище – ЗС „ Ал.Стамболийски”, в Общинския съвет продкрепя решенията на ГЕРБ”, сподели Велков.
„ За мен огромният въпрос е за политиките, които би трябвало да дадат доверие на хората в нашата партия. Ако има такива политики - и финансовият, и организационният, дори и човешкият фактор ще бъдат в допълнение усилващи въздействието фактори. Но когато не можеш да спечелиш това доверие с политически средства и с концепциите си, мъчно можем да имаме някакви огромни очаквания”, уточни в изявлението си Михаил Миков.
По думите му, в този момент е съвременно да се приказваме за организация, тъй като ГЕРБ е на първо място организация - финанси, механизми от политическата битка, познати от началото на предишния век в България, времето на развиването на капитализма, времето, когато концепциите към момента не са значими за политиката.
„ Този спор неведнъж е воден в Българска социалистическа партия и е бил мотив да се споделя, че младото потомство не се интересува от хрумвания, а в действителност по този начин се самообвиняваме, че не можем по меродавен метод да предложим хрумвания, които да възпламенят тези хора. И аз считам, че това са част от огромните въпроси – да предлагаме хрумвания, които да увличат хората”, заключи Миков.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР