Михаил Касянов е министър-председател на Русия по времето, когато Владимир

...
Михаил Касянов е министър-председател на Русия по времето, когато Владимир
Коментари Харесай

Бивш премиер на Русия: Три са факторите, които ще накарат Путин да се оттегли от властта

Михаил Касянов е министър-председател на Русия по времето, когато Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През идва на власт през 2000 година Касянов, който бе част от администрацията на президента Борис Елцин, сега е един от най-яростните крици на съветския държавен глава.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 7319
В изявление за Скайнюз Касянов изясни, че краят на ерата Путин с всеки минал ден наближава от ден на ден и повече.

По думите му има три фактора, които биха принудили стопанина на Кремъл самичък да се откаже от властта в Русия, защото безусловно никой от неговото обграждане не може да го изхвърли от ръководството.

Според него първият фактор е все по-нарастващата мощ на украинската войска, която продължава да си връща завзетите от руснаците територии. Освен това Касянов уточни, че съветската войска не може да се съревновава с оръжията на украинците, които има с помощта на НАТО и Запада.

Вторият фактор е оповестената частична готовност, която провокира сериозна вълна на неодобрение в Русия, довела до спад към утвърждението на Путин.

И на последно място са глобите на Запада, които към този момент стартират да дават резултат, дестабилизирайки съветската стопанска система.

До три или четири месеца чакам да настъпи съдбоносна смяна, уточни Касянов.

Той показа още, че Путин към този момент е раздразнителен, защото не съумява да се опълчи на контраофанзивата на украинската войска.

Обяви готовност, което е много непопулярно. Заради това решение руснаците се обърнаха против него. Тези хора, които до този миг бяха неутрални, към този момент преразглеждат своята позиция поради тъкмо тази готовност, разяснява Касянов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР