Михаил Касабов е подал документи за вписването си като президент

...
Михаил Касабов е подал документи за вписването си като президент
Коментари Харесай

Михаил Касабов внесе документи за вписването си като президент на БФС

Михаил Касабов е подал документи за вписването си като президент на Българския футболен съюз, оповестява dsport.


От партидата на футболния съюз в Търговския указател излиза наяве, че досегашният вицепрезидент е внесъл нужната документи като изпълняващ длъжността президент на БФС. Това се случва след подадената от Борислав Михайлов оставка, като по този метод се извършва решението на Изпълнителния комитет от 6 декември, когато Михайлов подаде оставка, а Касабов бе оповестен за краткотрайно изпълняващ длъжността до провеждането на избирателен Конгрес.

Така при възможен Конгрес, в случай че той бъде обжалван, Касабов ще остане ръководещ родната централа. Очаква се до три дни Търговският указател да обработи документите и вероятно да одобри вписването на Михаил Касабов. На този стадий, в случай че това се случи, единственият вид Михайлов да остане отпред на БФС е в случай че отдръпна към този момент подадената си оставка или се кандидатира за президент на идващия Конгрес и бъде в последна сметка определен.

Припомняме, че преди седмица Търговският указател отхвърли да впише декларираната от БФС покана за привикване на ексклузивен Конгрес, който би трябвало да се състои на 15 март в столичния хотел „ Маринела “. Вчера стана ясно, че Борислав Михайлов е входирал тъжба в Софийския градски съд против решението на чиновник от ТР. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР