Михаил и Никола са наследниците на първородния му син Стефан,

...
Михаил и Никола са наследниците на първородния му син Стефан,
Коментари Харесай

Сензационно: Милко Калайджиев крие двама внуци!

Михаил и Никола са наследниците на първородния му наследник Стефан, за който Милко също не обича да приказва, защото е плод на несполучливия му брак с учителката Веселина. По-любима тематика са му близнаците Александър и Антонио от красивата му и млада брачна половинка Маргарита.

„ Мечтая към този момент да си имам внучета “, пожела си предходната година Милко Калайджиев точно на абитуриентската вечер на синовете си. С думите си паметният реализатор грубо засегнал първородния си наследник и внуците си. „ Срам го е да каже, че е дядо ли или се срами от мен и децата ми “, възмутил се Стефан Калайджиев пред свои близки.

Той е юрист и работи в компания за агротехника. Със брачната половинка му Нонка се срещат около брат й Цветан Гърбешков, създател на АГРО ТВ, който умря преди 2 години.

Стефан поддържа положителни връзки както с Милко, по този начин и с втората му брачна половинка. Има се и с природените си братя, които са с 20-ина години по-млади от него.

19-годишните Алекс и Антонио дефакто са чичовци на учениците Михаил и Никола, въпреки да ги разделят единствено няколко години.

Може би точно разликата в годините е повода Милко да не загатва, че от дълго време е станал дядо. Още по време на присъединяване му в „ Капките “ си пролича терзанието на Калайджиев от възрастта си, която отхвърли да назове.

68-годишният Повелител на пиленцата добре прикрива тази цифра, боядисвайки както косата, по този начин и мустака си. Според негови близки комплексът му произлизал най-много от възрастовата разлика със брачната половинка му. Милко не желал да се подиграват, че 20 години по-младата Маргарита е омъжена за „ дядка “.

Жена му обаче надали има от какво да се оплаче. Освен че брачният партньор й е известна персона, той носи и постоянни приходи у дома. Калайджиев надалеч не разчита единствено на музикалната си кариера. От къщата си посетители в свиленградското село Мезек Милко прибирал прилични суми, изключително летните месеци. Тези дни тя бе обект на инспекции от земеделското министерство и Държавен фонд „ Земеделие “ – нарушавания не бяха открити.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР