Михаил Билалов, който дълго време не можа да излезе от

...
Михаил Билалов, който дълго време не можа да излезе от
Коментари Харесай

Джаро ли? Феновете полудяха по ролята на Михаил Билалов в но...

Михаил Билалов, който дълго време не можа да излезе от кожата на мафиота Джаро в  " Под прикритие ", най-сетне си откри нова роля, за която феновете ще приказват дълго

Българската национална телевизия започва нов сериал, който носи името „ Вина “. Първият епизод бе излъчен в четвъртък вечер и провокира най-вече позитивни мнения на феновете, които са дали мнението си във фейсбук страницата на поредицата.



 „ Вина “ е на режисьора Виктор Божинов, изравен зад кино лентата „ Възвишение “, който също притегли съществени позитиви, когато бе прожектиран на огромен екран през 2017 година В новия сериал на националната телевизия вземат участие много известни артисти, измежду които Михаил Билалов, Герасим Георгиев-Геро, Елена Телбис, Владислав Зомбори, Роберт Янакиев, Параскева Джукелова и други.

Сюжетът се върти към винарна, чийто притежател преди малко е умрял. В България от Съединени американски щати с жена си се прибира племенникът на някогашния началник, чиято майка желае да продаде бизнеса на брат си. Персоналът обаче е предан на завода и лозята, само че пък облагата е на минус.

Местният ръководител на общинския съвет, в чиято роля влиза водещият на „ Стани богат “ Михаил Билалов, желае да я купи за 460 хиляди евро. Очаква се ролята да покаже и тъмната страна на Билалов, въпреки че визията на изверг ще е много друга от мафиота Джаро в   " Под прикритие ".

Според феновете, първият епизод е бил много забавен. Сериите са общо 12 и ще бъдат предавани всеки четвъртък по Българска национална телевизия в 21 ч.

Ето и част от мненията, които са оповестени във фейсбук страницата на „ Вина “:

„ Билалов е супер към този момент, както и множеството останали артисти. Успех на кино лентата!   “

„ Много ми хареса началото. Прекрасна актьорска игра. “

„ Добро начало, актьорска игра и забавен сюжет “.

„ Определено забавен филм…, само че има нещо което доста ме разочарова….ще го дават единствено един ден в седмицата “.

„ Много прелестно съм сюрпризирана от кино лентата! Дано продължи по този начин! “

„ Само да не е на Максим Генчев! “

„ Началото ме сграбчи, коства ми се забавен ще е “.

„ Гледахме сериала.Определено ни хареса и ще продължим да го следим с интерес. Ние сме жадни за нашето хубаво българското!!! Закърмени сме с това,това са нашите корени “.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР