Михаела Стоичкова никога не е бликала от интелект, което явно

...
Михаела Стоичкова никога не е бликала от интелект, което явно
Коментари Харесай

Интелект = 0! Разкриха голямата измама на Мика Стоичкова, направо плаши хората

Михаела Стоичкова в никакъв случай не е бликала от разсъдък, което очевидно й е наследствена линия от татко й. Гениалният футболист Христо Стоичков през годините постоянно е ставал за срам с прибързани и недомислени изявления.

Дъщеря му обаче е по-зле. Камата най-малко има гений и с помощта на него се прочу, до момента в който Мика си няма нищо. И защото постоянно е била некадърна, се пробва да се прави най-малко на красива.

Да, но не! Измамата й към този момент е разкрита. Оказва се, че фотосите, които разгласява в обществените мрежи през последните години, на процедура са подправени, тъй като са обработени с фотошоп.

Истината е, че Мика Стоичкова въобще не се е трансформирала към по-добро във външния си тип. Отслабването й е мираж, както и разкрасяването в лицето. Нищо сходно, тя към момента е същата жена с посредствена визия.

Клетата Михаела един мъж не съумя да задържи до себе си. Дори бащата на щерка й я напусна. Турчинът Айкут й би шута още преди няколко години.

Нормално е мъжете да не я харесват, тъй като външността й не е изключително привлекателна. Фактът, че мами в фотосите, приказва още по-зле за известната дъщеря.

На всичкото от горната страна Мика към този момент не е първа младост. Тя е на 35 година и времето й да срещне любовта на живота си понижава извънредно бързо.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Мика Стоичкова
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР