Михаела Станимирова е новият Изпълнителен директор/Главен оперативен директор на Дженерали

...
Михаела Станимирова е новият Изпълнителен директор/Главен оперативен директор на Дженерали
Коментари Харесай

Михаела Станимирова е новият Главен оперативен директор на Дженерали Застраховане АД

Михаела Станимирова е новият Изпълнителен директор/Главен действен шеф на " Дженерали Застраховане " АД. Промяната, която влезе в действие от 1 септември 2024 година, е значима крачка към реализиране на главните цели на компанията, оповестяват от там. Това е напълно в осъществяване на тактиката на Група Generali " Партньор за цялостен живот 24: Двигател на растежа ". Съществена част от тази тактика са дигитализацията и водачеството в нововъведенията, които целят усъвършенстване на процесите и още по-добро потребителско прекарване.

Станимирова има дълготраен опит в застрахователния бранш. Тя се причислява към Група Generali през 2008 година като част от екипа на " Джи Пи Презастраховане " ЕАД. През годините тя заема разнообразни позиции в тази компания - Главен действен шеф, Изпълнителен шеф, Главен изпълнителен шеф и член на Управителния съвет на сдружението. От 2021 до август 2024 година е в хърватското сдружение Generali osiguranje, а от 26 януари 2024 година е част от Управителния съвет на " Дженерали Застраховане " АД.
 Юри Копач - комерсиалният шеф на
Юри Копач - комерсиалният шеф на " Дженерали Застраховане ", се отдръпва

Той е придобил право на пенсиониране

Михаела Станимирова има магистърска степен по " Бизнес администрация " от Софийския университет " Св. Климент Охридски ", както и тапия по " Застраховане " и документ за " Инвестиционно обмисляне " от Chartered Insurance Institute (CII) във Англия.

Михаела Станимирова разяснява: " Приемам новата роля на Главен действен шеф с огромна отговорност и ангажираност към сътрудниците, клиентите и сътрудниците ни. Дженерали работи с екип от надарени експерти и имам вяра, че дружно ще продължим реализирането на стратегическите планове за компанията. Очаквам с неспокойствие опцията да допринеса за устойчивия напредък и дълготрайния триумф на компанията, като запазим фокуса върху нововъведенията, успеваемостта и удовлетвореността на клиентите. "

Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР