Михаела Руфинели е американката, която държи рекорда за най-големи задни

...
Михаела Руфинели е американката, която държи рекорда за най-големи задни
Коментари Харесай

Американка върти най-голямата дупара в света

Михаела Руфинели е американката, която държи върха за най-големи задни елементи и бедра в света съгласно Книгата на върховете „ Гинес “.Тя признава, че още от детството си не е имала слаба фигура и с годините бедрата и задните й елементи ставали все по-пищни. До 39-годишна възраст техният размер към този момент е 2,54 см. Тогава Михаела е влезнала в Книгата на върховете „ Гинес “.

Въпреки впечатляващите форми, Руфинели обожава бедрата и задните си елементи. Според нея те са меко казано безупречни и същински канон на хубостта.

„ Обичам извивките на бедрата си. Мъжете не харесват слаби дами, а фигури на песъчлив часовник. Не съм лишена от внимание “ твърди тя.

В същото време Михаела не си търси половинка, тъй като е щастливо омъжена от дълги години. Мъжът й изцяло поддържа жена си и счита, че фигурата й е очарователна.



Заедно двамата имат четии деца, които отглеждат с доста обич.



Михаела не може да минава по тесни пътеки и не постоянно има по какъв начин да седне единствено на един стол. Тя има сериозен проблем с избора на облекла, а самолетните полети й костват в действителност доста пари, тъй като й се постанова да купи цялостен ред седалки вкупом.



Хейтърите постоянно наскърбяват американката, само че тя пренебрегва техните мнения и молби да смъкна някакви килограми.



 



 



 



 



 

„ Чувствам се ужасно в тялото си и даже не мисля за диети “, дава отговор им Ругинели. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР