Михаела Павлова, която влезе в образа на Рая от София

...
Михаела Павлова, която влезе в образа на Рая от София
Коментари Харесай

Фенове ликуват! Рая от "София ден и нощ" се връща на екран, но в друг сериал

Михаела Павлова, която влезе в облика на Рая от " София денонощно ", зарадва почитателите си, които желаят да я гледат на екран. Червенокоската влиза в ролята на Изабела в уеб тийн сериала " Следвай ме ". Михаела Павлова е професионална танцьорка и треньор в денс школа и за нищо на света няма да загърби това свое занятие, само че след участеито й в риалити сериала е била затрупана с оферти за най‐различни задължения отвън сферата на танците.

Явно е получила положително предложение и е приела да взе участие в паметната тийн драма. " Следвай ме " демонстрира друга страна на живота на младежите във време, в което всеки може да изяви себе си онлайн и да употребява обществените мрежи като средство за възмездие, само че и за отправяне на съществени послания и смяна на живота си.

Сериалът на 7Talents и лейбълът на Криско ADAMAND набра извънредно огромна известност още с появяването на своя първи сезон, когато 12-те му епизода записаха общо над един милион гледания във vbox7.com.

От сериала отхвърлят да разкрият каква ще бъде героинята на Михаела. " Приятел или зложелател ще бъде тя?! Нова война? Нова обич или ново другарство?! Бъдете сигурни, че тя е тук, с цел да превърти играта ", споделят от продукцията.



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР