Михаела Маринова се сблъскала с грозната страна на славата още

...
Михаела Маринова се сблъскала с грозната страна на славата още
Коментари Харесай

Всички завиждали на Михаела Маринова

Михаела Маринова се сблъскала с грозната страна на славата още като ученичка в Музикалното учебно заведение " Любомир Пипков ". Всичките ѝ съученици ѝ завиждали поради славата от Х-Фактор. Най-жестокото е, че освен тези от класа се отнасяли зле с нея, ами и целият ѝ випуск. Единствено дребните - от 1 до 8 клас, се радвали на триумфите ѝ.

Изпълнявали песните ѝ, правели ѝ плакати, желали ѝ подписи. Така певицата изкарала цялото си време в гимназията без другари в учебно заведение и по тази причина взема решение да пропусне абитуриентския си бал преди 4 години, тъй като няма с кого да отпразнува този миг. Не си купува рокля, няма и обичайно изпращане като всеки абитуриент. Затова пък си подарява странствуване до Барселона с тогавашното си гадже - артиста Иво Добрев, с който се срещат в Х-фактор.

Малко след сантименталната екскурзия двамата се разделят, а тя се хваща с футболиста Александър Дюлгеров, който е някогашен състезател на ЦСКА, а в този момент рита за Пирин Благоевград. Запознават се инцидентно на вечеря с общи другари и за него е било обич от пръв взор. При нея обаче любовта пристигнала, откакто го опознала. Откакто той играе за Пирин, времето им е разграничено сред София и Благоевград. Пътуват, когато могат, с цел да бъдат дружно. Но все пак съумяват да поддържат връзката си, въпреки и от разстояние.

Въпреки мощната си обич, двамата са безапелационни, че нямат планове да основават семейство на този стадий, защото са съсредоточени в кариерите си. Единствено времето ще покаже дали ще се оженят и ще имат дете, написа Галерия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР