Михаела Маринова и шоуто Като две капки вода се забъркаха

...
Михаела Маринова и шоуто Като две капки вода се забъркаха
Коментари Харесай

Нов обрат в расисткия скандал, в който забъркаха Михаела Маринова и Капките

 Михаела Маринова и шоуто " Като две капки вода " се забъркаха в международен расистки скандал, който възмути няколко страни. Повод за недоволството на международни медии и музиканти идва от превъплъщението на Михаела в африканската звезда Номсебо Зикоде.

Видеоклип от присъединяване на Михаела бе видян в чужбина и доста бързо стана вирусен и бе споделен от хиляди консуматори по целия свят. Михаела и " Капките " мълчат по случая, защото за тях този скандал е изкуствено основан. Да, но започнаха деяние, с което внезапно признават виновността си и се пробваха тихомълком да измият срама. 

От продукцията са изтрили клипа с имитацията на Михаела, който към този момент обиколи целия свят и стана мотив за отвращение от доста известни звезди. От предаването вместо да излязат с ясна позиция и опрощение, те се пробваха да заметат обстановката и по този метод да я заплетат още повече, написа Шоу блиц. 

Мнението на феновете е, че Михаела се е справила съвършено в облика на африканската звезда и недоумяват за какво шоуто е изтрило клипа. Вероятно поради заканите, че юристите на певицата ще се задействат и ще съдят шоуто за уронване на престижа. Факт е, че очевидно има нагазени права и по тази причина видеото е отстранено от формалния канал на предаването, където се качват всички осъществявания на участниците. Все още може да се откри в други неофициални канали
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР