Михаела Маринова е сред най-младите и талантливи изпълнители от родната

...
Михаела Маринова е сред най-младите и талантливи изпълнители от родната
Коментари Харесай

Михаела Маринова направи сензационни разкрития пред БЛИЦ за участието си в "Маскираният певец"

Михаела Маринова е измежду най-младите и надарени реализатори от родната музикална сцена. Тя бележи огромен триумф след всяка своя ария, само че може да се похвали с това, че е спечелила цели два музикални формата - "Като две капки вода " и "Маскираният артист ".

В последния се криеше зад маската на Гарвана и съумя да заблуди всички. Това обаче не попречи на феновете да я харесат и да я изберат за първия победител в забавното шоу.

Ето какво показа за успеха си Михаела Маринова пред кореспондент на БЛИЦ:


- Мише, направи запаметяващо се присъединяване в "Маскираният артист ". Трудно ли ти беше да заблудиш феновете и панелистите? Никой не предполагаше, че Гарванът си ти...


- Много ми беше мъчно. Преди няколко години участвах в "Като две капки вода ", само че двете излъчвания са доста разнообразни. В едното влизаш в облик и все пак хората знаят кой стои зад него, до момента в който в „ Маскираният артист “ трябваше да влезем под кожата на един воин и в продължение на три месеца да се криеш зад тази маска и да пееш песни, които в никакъв случай до този миг не си пял.

Преправях си гласа, гонех детското звучене и може би с това съумях да заблудя всички. Избирах си песни, в които е мъчно да бъде разпознат гласът ми, до преди този момент не бях пяла рок и национална музика, само че на тази сцена направих своя дебют. "Маскираният артист " беше голямо предизвикателство, само че и следващата подготовка за мен.

Костюмът също беше доста тежък и ми оказа помощ да се превъплътя в него, да се скрия оптимално добре. Въздухът не ми доближаваше и пеенето зад такава маска е извънредно мъчно.

Цялата изповед на Михаела може да прочетете на show.blitz.bg.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР